KONYA / BEYŞEHİR - Atatürk Ortaokulu

Nis

23 Nisan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1920'de açılması ve Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan Ulusal Egemenlik Bayramı olarak kutlanmaktadır. Aynı zamanda 23 Nisan, dünyada çocuklara armağan edilen ilk resmi bayramdır. Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrenci ve velilerimizin katılımı ile coşkuyla Kutlanmıştır.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zengiklikleri projesi kapsaminda tum siniflar duzeyinde "Hatirlatmaca" etkinligi yapilmistir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ocak ayı etkinliği olan "Anlamını Bul" oyunu sınıflarda oynatıldı.

Ara

"Akran Zorbalığı" konulu bilgilendirici panomuz. Okullarda sıklıkla karşılaştığımız akran zorbalığı ‘bir veya birkaç öğrencinin bir başka öğrenciye karşı yaptığı saldırgan davranışlar’ olarak tanımlanmaktadır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen "Gönül Çalab'ın Tahtı: Açıklamalı Yunus Emre Sözlüğü" ORTAOKULLAR ARASI EN İYİ CÜMLE/AFİŞ YARIŞMASIna okulumuzda ilgi büyüktü.

Katılan öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Kazanan 5/A sinifindan Ayşe Hafsa Yalçın oldu. Kazanan eser İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gonderildi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında hazırlanan panomuz.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında "Bilen Oturur Etkinliği" sınıflarımızda uygulanmıştır.